2108312070 6975907445 Ρόδου 92, Αθήνα panosliato@hotmail.com
hero image

 

 

BEΛΟΝΙΣΜΟΣ
Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, Αθήνα, Αττική

Ο βελονισμός είναι μια θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιεί λεπτές βελόνες για τον στόχο της ανακούφισης από πόνο, την προώθηση της ισορροπίας του σώματος και την ενίσχυση της φυσικής αυτο-θεραπείας. Η υπηρεσία βελονισμού που προσφέρουμε στο κέντρο μας είναι εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Κύρια Χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας Βελονισμού:

Ανακούφιση Πόνου: Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου σε διάφορες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των μυών, των αρθρώσεων και της πλάτης.

Ενίσχυση της Κυκλοφορίας Ενέργειας: Ο βελονισμός πιστεύεται ότι βελτιώνει τη ροή της ενέργειας (Qi ή Κινέζικη Ενέργεια) στο σώμα, προσφέροντας ισορροπία και ευεξία.

Εξισορρόπηση του Σώματος: Ο βελονισμός επικεντρώνεται στην επαναφορά της ισορροπίας του οργανισμού, προωθώντας την ολιστική υγεία.

Ανακούφιση από Στρες: Συχνά ο βελονισμός συνδέεται με την χαλάρωση του νευρικού συστήματος, βοηθώντας στην αντιμετώπιση του στρες και της έντασης.

Οι βελόνες που χρησιμοποιούμε είναι λεπτές και μη επώδυνες, και ο βελονισμός πραγματοποιείται από έμπειρους ειδικούς. Πριν από την έναρξη της θεραπείας, γίνεται μια λεπτομερής εκτίμηση της κατάστασης του ασθενούς για την καλύτερη εξατομίκευση της θεραπείας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
 
μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε το ραντεβού σας.
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση και ευεξία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ