2108312070 6975907445 Ρόδου 92, Αθήνα panosliato@hotmail.com
hero image

 

 

MANUAL THERAPY
Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, Αθήνα, Αττική

Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί και μέσα από την προσέγγιση του Manual Therapy. Οι συνήθεις παρανοήσεις και η παραπληροφόρηση έχουν δημιουργήσει την εικόνα του Manual Therapy σαν οποιαδήποτε μορφή θεραπείας γίνεται με τα χέρια του θεραπευτή χωρίς την χρήση μηχανημάτων. Στην πραγματικότητα η αλήθεια συνάδει περισσότερο με τον ορισμό που δίνει ο Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών και η Ακαδημία Manual Therapy των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό το Manual Therapy είναι μια συνολική κλινική προσέγγιση που εμπεριέχει υψηλού επιπέδου δεξιότητες και τεχνικές δια των χειρών όπως το mobilization και το manipulation αλλά δεν περιορίζεται σε αυτές.

Εφαρμογή της Manual Therapy
Το σύνολο των παρεμβάσεων που χρησιμοποιείται από τον εξειδικευμένο θεραπευτή, με σκοπό τη διάγνωση και θεραπεία παθολογιών που σχετίζονται με το μυϊκό και το εριστικό σύστημα καθώς και με την τροποποίηση – διαχείριση της παρουσίας πόνου. Η αύξηση του εύρους κίνησης, ο περιορισμός της φλεγμονής, η βελτίωση της κινητικότητας των συσταλτών και μη συσταλτών στοιχείων, η διευκόλυνση της κίνησης και η βελτίωση της λειτουργικότητας αποτελούν το πεδίο εφαρμογής του.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
 
μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε το ραντεβού σας.
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση και ευεξία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ