2108312070 6975907445 Ρόδου 92, Αθήνα panosliato@hotmail.com
hero image

 

 

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ
Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, Αθήνα, Αττική

Η υπηρεσία αποκατάστασης προβλημάτων που προσφέρουμε στο κέντρο μας αποσκοπεί στην ανακούφιση, την αντιμετώπιση και την επαναφορά της φυσικής σας κατάστασης. Είναι σχεδιασμένη για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας, πόνου, ή άλλες παθήσεις που επηρεάζουν την καθημερινή τους ζωή.

Κύρια Χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας Αποκατάστασης:

Εξειδικευμένη Αξιολόγηση: Κάθε περίπτωση υπόκειται σε λεπτομερή αξιολόγηση από έμπειρους ειδικούς για την κατανόηση του προβλήματος και των αναγκών του ατόμου.

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Αποκατάστασης: Με βάση την αξιολόγηση, σχεδιάζεται ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα αποκατάστασης που στοχεύει στη βελτίωση της κινητικότητας, της δύναμης και της λειτουργικότητας.

Φυσικοθεραπευτικές Μεθόδους: Οι φυσικοθεραπευτές μας χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές, όπως ασκήσεις ενδυνάμωσης, εκτενείς ασκήσεις κινητικότητας, και άλλες μεθόδους προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους της αποκατάστασης.

Παρακολούθηση και Προσαρμογή: Η πρόοδος σας παρακολουθείται συνεχώς, και το πρόγραμμα αποκατάστασης προσαρμόζεται ανάλογα με τις εξελίξεις και τις ανάγκες σας.

Η υπηρεσία αποκατάστασης απευθύνεται σε όλους, από ατομικούς ασθενείς που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα προβλήματα υγείας έως και αθλητές που επιδιώκουν την αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
 
μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε το ραντεβού σας.
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση και ευεξία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ