2108312070 6975907445 Ρόδου 92, Αθήνα panosliato@hotmail.com
hero image

 

 

CLINICAL PILATES
Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, Αθήνα, Αττική

Η υπηρεσία Clinical Pilates που προσφέρουμε στο κέντρο μας αποτελεί έναν εξειδικευμένο και αποτελεσματικό τρόπο άσκησης, σχεδιασμένος για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την ενδυνάμωση του σώματος και τη βελτίωση της στάσης.

Clinical Pilates - Κύρια Χαρακτηριστικά:

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα: Κάθε πρόγραμμα Clinical Pilates σχεδιάζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε ασθενούς. Ο στόχος είναι να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση και ενδυνάμωση του σώματος.

Επικεντρωμένο στον Έλεγχο: Οι ασκήσεις Clinical Pilates επικεντρώνονται στον έλεγχο της κίνησης και τη σωστή αναπνοή. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της στάσης, της ευλυγισίας και της ισορροπίας.

Ενδυνάμωση Πυρήνα: Το Clinical Pilates επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση του "πυρήνα" του σώματος, περιλαμβανομένων των κοιλιακών, των οσφυϊκών, και των μυών της περιοχής της ισχίου.

Ανακούφιση από Πόνους: Οι ασκήσεις Clinical Pilates μπορούν να συμβάλουν στην ανακούφιση από πόνους στην πλάτη και άλλες περιοχές του σώματος, ενισχύοντας τη στήριξη των μυών.

Με τη συνεχή επιτήρηση και καθοδήγηση των έμπειρων φυσικοθεραπευτών μας, το Clinical Pilates στο κέντρο μας αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και την αντιμετώπιση προβλημάτων κίνησης.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
 
μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε το ραντεβού σας.
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση και ευεξία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ