2108312070 6975907445 Ρόδου 92, Αθήνα panosliato@hotmail.com
hero image

 

 

MHXANHMATA
Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, Αθήνα, Αττική

Κρουστικό Υπέρηχο PECOR:
Στο κέντρο αποκατάστασης μας, χρησιμοποιούμε την πρωτοποριακή τεχνολογία του κρουστικού υπερήχου PECOR. Αυτό το σύγχρονο μηχάνημα επιτυγχάνει βαθιά διείσδυση στον ιστό, βοηθώντας στην ανακούφιση από τον πόνο και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Ο κρουστικός υπέρηχος PECOR αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εξειδικευμένης θεραπευτικής προσέγγισης που προσφέρουμε.

Μαγνητικός Διεγερτής:
Στο κέντρο μας, διαθέτουμε μαγνητικό διεγερτή που χρησιμοποιεί την ευελιξία των μαγνητικών πεδίων για να ενισχύσει την ανακούφιση από τον πόνο και να προωθήσει την φυσιολογική λειτουργία των ιστών. Η χρήση του μαγνητικού διεγερτή συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση και αναζωογόνηση του οργανισμού.

High-Power Laser:
Το κέντρο μας διαθέτει high-power laser, την κορυφαία τεχνολογία στη θεραπεία με laser. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί υψηλή ενέργεια για βαθιά διείσδυση στους ιστούς, επιτρέποντας την ανακούφιση του πόνου, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προώθηση της επούλωσης.

Ένα σχετικά νέο μηχάνημα που χρησιμοποιεί την ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία προς όφελος της ιατρικής αποτελεί πλέον το μηχάνημα της Χωρητικής και Αντιστατικής Διαθερμίας (TΕCAR). Το μηχάνημα αυτό χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια σαν μέσο θερμοθεραπείας στην φυσιοθεραπευτική δράση.

Η θεραπεία TECAR (Transfer Energy Capacitive and Resistive) αντιπροσωπεύει την τεχνολογική και θεραπευτική εξέλιξη μιας μεθόδου για τη διασφάλιση μεγαλύτερης θεραπευτικής επιτυχίας και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Αυτό διότι είναι σε θέση να διεγείρει και να επιταχύνει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης και επούλωσης των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη, επιταχύνοντας έτσι την αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας. 

Στο κέντρο μας, αφιερωνόμαστε στη χρήση προηγμένων μηχανημάτων προκειμένου να παρέχουμε εξειδικευμένες, αποτελεσματικές θεραπευτικές λύσεις για την αποκατάσταση και την ευεξία των ασθενών μας.
 

 

 

   

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
 
μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε το ραντεβού σας.
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση και ευεξία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ