2108312070 6975907445 Ρόδου 92, Αθήνα panosliato@hotmail.com
hero image

 

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας, Αθήνα, Αττική

Η αξιολόγηση είναι ένα σημαντικό βήμα στην παρεχόμενη φυσικοθεραπεία ή χειροθεραπεία, καθώς βοηθά στον καθορισμό των αναγκών και των προβλημάτων του ασθενούς. Οι ειδικοί χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους αξιολόγησης για να κατανοήσουν την κατάσταση του ασθενούς και να διαμορφώσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας.

Κοινά Στάδια της Αξιολόγησης:

Συνέντευξη και Ιστορικό Ασθενείας: Ο ειδικός συνεννοείται με τον ασθενή για να κατανοήσει τα συμπτώματα, την ιστορία ασθενείας, και τους στόχους του.

Φυσική Εξέταση: Πραγματοποιείται μια σειρά από φυσικές εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κινητικότητα, η δύναμη, η ευελιξία και άλλες πτυχές της φυσικής κατάστασης.

Ανάλυση Κίνησης: Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να γίνει ανάλυση της κίνησης για να κατανοηθούν πιθανά προβλήματα και δυσλειτουργίες.

Εκτίμηση Πόνου: Η αξιολόγηση του πόνου είναι σημαντική για να κατανοηθεί η ένταση και η τοποθεσία του πόνου.

Αξιολόγηση Λειτουργικότητας: Εάν χρειάζεται, γίνεται αξιολόγηση της λειτουργικότητας του ασθενούς στο πλαίσιο των καθημερινών του δραστηριοτήτων.

Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, ο ειδικός δημιουργεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας που περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές και ασκήσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την επίτευξη των στόχων του ασθενούς.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
 
μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε το ραντεβού σας.
Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση και ευεξία.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ